Vi leker “en vanlig dag på jobbet”

Ännu en vacker morgon och vi äter frukost. Idag ska vi leka att allt är som vanligt, Patrik ska vara optiker och jag ska vara musiklärare.  Tänkte att det ska bli skönt att leka den leken men nu är jag mer tveksam. Har inga instrument och inga rör till barnens klarinetter. Allt ligger i huset.

SUCK!

Igår var vi på förhör hos polisen. Det var bra. Vi avslutade med en önskan om att få komma in i huset och hämta instrument, hårddiskar och annat som man vill rädda. De sa att en patrull skulle kontakta oss och följa med in. Men patrullen hörde inte av sig. Jag ringde under kvällen men fick ingen kontakt. Det drog ned energin!

Men vill göra ett dåligt jobb? Inte jag. Så nu gäller det att vara extra kreativ och inspirerande.

Energislukare nummer två är att jag tittade på vårt hus från andra sidan hamnen när jag var ute med hundarna. Där står fönstrena på vid gavel. Det ser inte bra ut. Det kanske är bra för att det vädrar ut en massa brandrök men allt fryser och hur går det med konst, foton, böcker och allt annat? Nej, det här är inte kul. Aptråkigt.

Men nu var det inte tal om det var tråkigt eller kul nu är det enda intressanta att ordna opp i röran. Så då biter vi ihop, äter upp frukosten, borstar tänderna och åker på jobbet. Ja leker att det är en helt vanlig dag, för det är det ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *