Skrap, skrik och tjut – nej, tack!

Jag är beroende av vackra röster. Rösten är helt avgörande när jag lyssnar på musik. Spelar ingen roll om artisten är fantastisk för övrigt men är rösten inte i min smak, nej, då får det vara. Orkar inte höra nån babyröst på en vuxen människa, nåt skarpt vasst , skrapigt eller nasalt. Vill bara höra något bra.
Har det stora nöjet att få njuta av en sån vacker röst lite då och då under körövningarna med Lofoten voices. En del körsångare låter fantastiskt men ärligt talat är det körledarens röst jag njuter av, Marianne Beate Kielland. Nu är det snart slut på det höga nöjet eftersom kören ska läggas ner. Det är så trist att jag väljer att förtränga alltihop. Så går dagarna vidare.
Himla nöjd är jag över att hennes senaste CD är prydd med mina bilder. Jag vill å det varmaste rekommendera denna fantastiska röst. Det finns många skivor att välja mellan om man inte älskar Mahler. Ni hittar de på nätet. Hör och njut!
Vill ni uppleva henne live så är det julkonsert med Lofoten voices den 21 och 22 december i Stamsund och Kabelvåg. Sista chansen att få en julkonsert på Lofoten med öns bästa kör och solist.
Det är värt en lång resa. Så bra är det!
Så bara beställ tågbiljett, vi har både mat och rum.
Ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *